top of page

FunkisFejm

FunkisFEJM är öppet för alla med neuropsykiatrisk eller intellektuell funktionsnedsättning 16 år & uppåt.

Du ska kunna vara med utan assistent.

Inga förkunskaper krävs & det är helt gratis.

DANS

MUSIKAL

Tisdagar

Måndagar

Vi dansar modern & nutida dans. Du får uttrycka dig genom dans både solo och i gruppkoreografi till olika musikstilar. Här får du utvecklas efter dina förutsättningar, både i kropp och själ. Vårt fokus är glädje i dansen! Genren som lektionerna utgår ifrån är modern/nutida dans och mycket fokus läggs på improvisation och det egna utforskandet. Jag föreslår teman som vi sedan dansar kring, tillsammans och individuellt. Det finns utrymme att skapa solon och gemensamma koreografier. Allt med omväxlande musik som ger en till dimension av dansglädje.

Det är bra att du har träningskläder/mjuka kläder på dig. Vi dansar barfota eller i strumporna. Vi har inte något omklädningsrum, så kom ombytt! Ta med en vattenflaska.

Vad är funkisMUSIKALEN?

Vår musikal är för dig som gillar att sjunga, dansa, skådespela eller skriva manus och låttexter.

I vår sätter vi upp en musikal, egenskriven av våra deltagare. 

Du som är med behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Begränsat antal platser 

SÅNG

Måndagar & Torsdagar

Hos oss får du utveckla din personliga röst och stil i mindre grupper. Undervisningen sker helt efter dina egna musikaliska förutsättningar, ambitioner och önskemål. Vårt fokus är glädje i musiken!

 

En lektion består av: Uppvärmning & teknikövningar, vi sjunger en/flera låtar som vi tillsammans valt och vissa lektioner sjunger vi i mikrofon. Lektionens längd beror på om du sjunger enskilt eller i grupp. Det avgörs efter vad du och jag tror fungerar bäst för dig.

 

Du behöver inte ha på dig några speciella kläder eller ha med dig något speciellt.

kontakta oss för
mer information

Mail: scenskolan.fejm@abf.se

Telefon: 070 - 283 81 13

bottom of page