Dansar som eld

Amandra föddes under en fullmåne i Saturnus tecken. Enligt tradition betyder det att hon ska bli nästa ledare för häxförbundet hon är en del av. Amandra är 15 år och vet att hon inte är ledarmaterial så en natt, efter uppmuntran från ett Skogsrå, ger hon sig av till människorna. I människobyn Vallarna bor Marina, hon vet att hon inte är som alla andra och en natt, efter uppmuntran från en märklig filur, ger hon sig av - hon är nämligen säker på att hon är en häxa. Historien om Amandra och Marina berättas av Skogsråna, som alltid har ett finger med i spelet och gör sitt allra yttersta för att människorna och häxorna ska hamna i krig med varandra - vilken inte är svårare än ett väl valt ord här och en uppmuntran där.

INSTÄLLT!

Cikoria

I en glänta i en stor skog bor det mystiska varelser; magiska djur, trollkarlar, mumrikar och feer. Varelserna har levt tillsammans under harmoni i flera hundra år, men sedan hände något. Mumriken Cikoria har med åren blivit både sur och grinig och det på verkar alla! En dag tröttnar invånarna i skogen och bestämmer sig för att ta tag i mumrikens dåliga attityd. Med hjälp av feernas magi transporteras hon mellan tid och rum för att kunna bättra sig, men är det för sent eller kommer Cikoria kunna ändra sitt sätt? 

Cikoria.jpg

kommer våren 2021

INSTÄLLT!

När jag blir stor..

Kan jag bli en rymdraket?

Om du kunde bli vad du ville, utan att behöva bry dig om pengar, vad som räknas som ett jobb, eller ens vad som är möjligt enligt fysikens lagar, vad hade du blivit då? En pirat? En enhörning? Du kanske hade bott i en skog eller blivit en rymdraket? 

NärJagBlirStor.jpg

INSTÄLLT!