VÅRA KURSER

SÅNG

Du får utveckla din musikalitet, gehör & röstteknik. Vi jobbar även med texttolkning & improvisation. Under lektionerna utgår vi från solosång men vi jobbar även med gruppsång & stämsång. Du får testa på olika genrer såsom pop, rock, soul, musikal.

Ensemblesång

7-9 år (födda 14-12)

Vi sjunger enklare sånger för att utveckla elevens sångregister och musikalitet. Vi använder oss av röst, kropp och känslor som redskap. Vi lär oss att hantera en mikrofon.

Solosång i mindre grupp

10-12 år (födda 11-09)

Du får utveckla din musikalitet, gehör & röstteknik. Under lektionerna jobbar vi med gruppsång, stämsång, improvisation och solosång.

sång

13-20 år (födda 08-01)

Du får utveckla din musikalitet, gehör & röstteknik. Vi jobbar även med texttolkning & improvisation. Under lektionerna utgår vi från solosång men vi jobbar även med gruppsång & stämsång. Du får testa på olika genrer såsom pop, rock, soul, musikal.

DANS

Vi jobbar med musikalitet, teknik och koreografi. Du får arbeta med uttryck i din kropp och att hitta ditt eget rörelsemönster, du får även skapa dans individuellt och i grupp. Vi riktar in oss på modern dans & provar på olika genrer; street, jazz, modern.

MODERN DANS

7-9 år  (födda 14-12)

En lekfull introduktion i dansens grunder samt taktkänsla. Fokus på rörelsemotorik & en del koreografi.

modern dans

10-12 år  (födda 11-09)

Vi riktar in oss på Hiphop & provar på olika genrer; street, jazz, modern dans.

modern dans

13-20 år (födda 08-01)

Kursen finns både med inriktning Hiphop och Modern dans. Det finns möjlighet att kombinera båda inriktningarna. Till: Kursen finns både med inriktning Jazz och Modern dans. Det finns möjlighet att kombinera båda inriktningarna. Då ändras inte tiderna, men måndagens tid heter Jazz, inte Hiphop.

TEATER

I våra teaterkurser får du jobba med färdiga manus & eget skapande. Du får arbeta med ditt uttryck på scen, texttolkning, drivkrafter, improvisation och karaktärsskapande.

EnsembleTEATER

7-9 år (födda 15-13)

En introduktion till teater där lek & improvisation är en viktig del. Vi jobbar med färdiga texter eller skapar tillsammans scener. Det viktiga är att vi leker fram teater.

ENSEMBLETEATER

10-12 år (födda 11-09)

Här får du jobba med färdiga texter, skriva själv & skapa i grupp. Vi leker fram teaterscener och improviserar. Vi går även igenom teaterteknik, olika typer av texter & genrer.

TEATER

13-20 år (födda 08-01)

Vi jobbar med färdiga manus & eget skapande, både individuellt & i grupp. På lektionerna kommer du få jobba med ditt personliga uttryck på scenen, texttolkning, drivkrafter, improvisation och skapande av en karaktär.

DANSLEK

5-6 ÅR (födda 16-15)

Danslek bygger på lekfullhet och rörelseglädje. Genom olika övningar och danslekar tränar vi koordination, musikalitet och gestaltning.

INTRO

TILL TEATER, SÅNG OCH DANS

5-6 ÅR (födda 16-15)

En spännande introduktion till tre estetiska ämnen. Vi varvar sång, dans och teater under ett 45-minuters pass, eleverna får testa på olika uttrycksformer

samt rytm och gestaltning.

BACKSTAGE

Ljud & Ljus

Här får du lära dig ljussättning och formgivning av ljus. Du får även utbildning i ljud för scen, både tal och sång med bakgrunder och liveband.

Kursen sker i form av flertal workshops.

 

Smink & Mask

Här får du jobba med både

smink för scen & film.

TID:

Onsdagar 18:00 - 20:00

PRIS

Alla våra kurser kostar endast 500 kr per termin och ämne.

Om du bor utanför Botkyrka kommun så kostar det 800 kr per termin och ämne.

 

En termin består av minst 12 sammankomster, en per vecka. Vi har uppbehåll på skollov.

När du har fått plats hos oss så behåller du den tills du säger upp den.
Du blir betalningsskyldig efter tre sammankomster oavsett om du närvarat eller inte.

Se därför till att avanmäla dig om du inte vill gå så fort du får en kallelse/faktura hem.

Anmäl dig här!
Godkännande till publicering av foto på ditt barn

Tack!